dimarts, 10 de juliol del 2018

Estoigs/necessers fets a quatre mans

L'any passat vàrem fer uns estoig per a les educadores de la Mariona a la llar d'infants (els trobareu al següent enllaç). I aquest any, ho hem repetit però a l'engrós!!! En total hem fet deu necessers totalment fets per nosaltres... trobo que és un regal ben personal i un bon record.




Sí, sí... hem fet entre la Mariona i jo deu necessers per a totes les educadores de la llar d'infants: la Mariona ha pintat els dibuixos amb els dits o amb pinzell, amb pintura tèxtil. I, a continuació, jo els he cosit.


Com podeu veure, aquest any no només hem fet necessers de cors, sinó que també n'hem fet amb peixos i estrelles. La intenció era fer tandes i pintar en diferents dies coses diferents, amb diferents colors i diferents tècniques. Més que res, perquè la Mariona ho gaudís i no se'n cansés. Bé, us ensenyo a continuació els diferents necessers amb més detall i agrupats pel dibuix. 

Aquí teniu els necessers amb el cor pintat amb els dits, en tons rosats i vermells.




Els necessers dels peixos pintats amb pinzell, en tons blaus.




I els necessers amb les estrelles pintats de nou amb els dits, en tons taronges.




Bé, estem moooolt contentes! La Mariona i jo perquè ens ho hem passat molt bé... i les educadores també, ja que totes han coincidit que era un detall molt xulo! Així que ha sortit rodó!!!

Gràcies per la vostra visita,

meritxell vc

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada