dijous, 13 de juliol del 2017

Bossa de platja XXL amb necessers

Per anar a la platja o a la piscina amb mainada fa falta una bossa ben gran. Així que n'he fet una de mida XXL perquè hi càpiga tot, tot i toooooot!!!



La bossa que havíem fet servir fins ara per anar a la platja i a la piscina ens havia quedat petita, amb la qual cosa sempre havíem d'acabar de repartir les coses en d'altres bosses. Però anar amb gaires bosses trobo que és un rotllo ja quan no et cau una nansa per una banda, te'n cau una altra per l'altra...


L'alternativa que vaig trobar per poder-ho desar tot en una sola bossa va ser la típica bossa blava mega gran d'Ikea, ja que per mida és la que anava més bé perquè hi cabia tot encara que potser era massa baixa. Així que, finalment, he optat per fer-me una bossa de mides semblants però una mica més estreta i més alta, així les coses queden ben desades i no surten per sobre.



I ja posada a fer, amb els retalls que m'han sobrat he fet un necesser a conjunt per posar-hi les cremes solars, raspalls, gomes i cintes pels cabells, mocadors, etc.



I un altre necesser  més petitó per tenir apart, amb plàstic protector entre la tela exterior i el folre interior, per posar-hi els mòbils i les claus. Així no queden ni molls ni perduts al fons de la bossa... 




Bé, ara sí que podem donar per inaugurada la temporada d'estiu!!!

Una abraçada,

meritxellvc


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada