dissabte, 29 de juliol del 2017

Vestit de síndries

Dies enrere vaig fer un vestit rosa de topets amb panells arrugats per a la Mariona (el veureu aquí), però resulta que quan el vaig tenir acabat era massa petit i el vàrem regalar. Així que n'he fet un altre amb el mateix patró però aquest cas amb una tela de síndries ben estiuenca.



Per fer-lo he fer servir el tutorial i patró de Creativa Atelier. No obstant això, com que he fet la talla més gran sense tenir en compte els marges de costura que se'ns indiquen, la mida dels panells també l'he canviada totalment. El primer panell l'he fet de 100 cm, el segon de 150 cm i el tercer de 200 cm. Amb tot això, aquest cop tampoc he encertat gaire la talla del vestit ja que ha quedat força gran: deu ser equivalent a una talla 2-3 anys. 


Com veieu, aquest vestit es composa de dues parts: el cos que pot ser un vestit o bé una camisa, segons l'alçada que es facin els panells. I en el cas que la part de dalt quedi curta, doncs unes calcetes fetes amb la mateixa roba queden molt bé per a completar el conjunt!!!

Així que a continuació us ensenyo unes fotos de les dues parts per separat i de detalls, on de passada es veu el davant del vestit i el darrere amb els botons. 





Bé, en aquesta ocasió tindrem vestit ben bé per a dos estius!!!

Gràcies per passar a veure'm pel blog.
Una abraçada,

meritxellvc

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada